tirsdag den 25. september 2018

Paradis
"...til højre, nå,
ja, troede I, alt
efter, hvordan
man vender, godt."

Kommentarer
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard det er ikke her, vel?
Jonas Okholm Jensen
Jonas Okholm Jensen Det må det være. Det flytter lidt rundt. Svært at få hånd om. Men de er da tæt på, kan man se. Men så gik de i stå lige dér i billedet.
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard jeg tror simpelthen, de er ved at bygge det derinde, paradis, det var også på tide, helt ærligt, hvor mange år er det nu lige mennesket har søgt og søgt og sørget over ikke at finde det. "tag sgu da sagen i egen hånd," var der så en eller anden klarhovedet ingeniør i indien, der tænkte for nogle år siden, og bare gik i gang med det. det kan jeg godt lide, sådan noget. folk der gør noget ved det.
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard altså, helt ærligt, ikk
Lars Bo Nørgaard
youtube.com
Jonas Okholm Jensen
Jonas Okholm Jensen jeg kan lide tempoet. den føles meget længere end de små fire minutter. der er pool.
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard ja, og parkeringskælder.
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard først blev jeg lidt skuffet, egentlig. altså, jeg er vild med palmer, og dem er der jo mange af. måske er min forestilling om paradis bare lidt vel klichétung i det. det er den sgu nok. ligesom min forestilling om ry, som jeg kun lige er kørt igennem for ti års tid siden, faktisk har jeg jo aldrig fået læst om det, paradis, selv, kun hørt nogle genfortællinger i kirken og skolen, og lidt rundt omkring på gader og stræder, i film osv. der er æbler, det er jeg ret sikker på, hvad botanik angår, ellers er jeg blank. men altså palmer, yes, det er jeg glad for at se. og det passer også godt med min forestilling. at paradis ligger under varmere himmelstrøg, end her hvor vi bor. sikke det er blevet køligt i løbet af det sidste par dage, hva. de havde jo ikke noget tøj på, adam og eva, de første mennesker, så der må have været varmt. havde det ligget i danmark, var de helt sikkert frosset ihjel. og det med slangen: der står jo ikke snog, vel, eller hugorm. og selvom jeg ikke forstår det sprog de taler i videoen, så genkendte jeg ordet "aircondition". jeg synes vi kan blive enige om, at det må være varmt der, hvor paradis ligger. også jævnfør, det du nævnte med poolen. men det jeg blev skuffet over, var at det så meget lignede noget af det de også er ved at bygge her i valby, og det ser fanme kedeligt ud. helt kønsløst og glat. det er ikke lige, det jeg havde håbet på med paradis. det måtte godt være lidt mere livligt. men hvad ved jeg, det kan også godt være, det stadig bare er på skitseplan. - måske vi skulle kontakte dem, og spørge om de kunne bruge noget inspiration? det kunne vi godt tjene en skilling på. hvad fx med en rutsjebane, altså en ordentlig rollercoaster som dem i tivoli, er det ikke dæmonen, den hedder, den hvor man bliver vendt på hovedet. de kunne godt give den lidt mere gas.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar