lørdag den 29. september 2018

Remee og postomdelingserfaringer etc.


 
Det er så fedt at Remee er begyndt at reklamere for Nespresso. Han kan bare så meget.
Jeg har en gang mødt Remee. Det var i Delta Lab studiet omkring 2006. Pludselig var der en bagved mig der sang Aint No Mountain High Enough. Jeg drejede hovedet og så at det var Remee. Så overhalede han mig og gik hen til Thomas Troelsen for at tjekke en hjemmeside med slotte til salg i Europa. True story. Sådan noget kan man jo ikke digte frem. Det skal ske i virkeligheden.

Kommentarer
Peter H. Olesen

Peter H. Olesen Jeg har engang gået med post til Remee. Knap så interessant historie.
Signe Høirup Wille-Jørgensen

Signe Høirup Wille-Jørgensen Jeg synes din stemme står flot og klart <3
Lars Bo Nørgaard

Lars Bo Nørgaard Det har jeg også. Gået med post til Remee. Tæt på Frederiksberg Have. Meget tæt på, faktisk. Næsten som om den var Remees.
Peter H. Olesen

Peter H. Olesen Dengang jeg gik, boede han i Dalgas Have. Men jeg er osse gammel.
Jonas Okholm Jensen

Jonas Okholm Jensen Altid en "Have".
Lars Bo Nørgaard

Lars Bo Nørgaard Altid en Have, altid en Have, så kender man Remee, altid en Have. Jeg tror jeg vil skrive en bog om Remee som hedder: Altid en Have.
Lars Bo Nørgaard

Lars Bo Nørgaard Men Gl. Peter H. Olesen: måske var det faktisk hans studie, og ikke hans hjem, som lå tæt på Frb. Have. Jeg er ikke lige 100 på det. Steen Blichers Vej, skulle jeg mene, det var. Åh, jeg har afleveret post til mangen en kändis. Susse Wold & Bent Mejding, Dario Campeotto, L.O.C., ham fra Mc Einar og Øskyst Hustlers, Jørgen de Mylius, sikke et ansvar jeg havde, egentlig, for dansk kulturliv dengang. Og Johannes Møllehave sgu da! Han gav gerne en tyver, når man kom med en bogpakke. Og han sås ofte tøffende rundt i nabolaget, læsende i en bog, gående, på vej ned til bageren eller ostemanden, eller hvor nu en Møllehave går hen. Metroen, kirken, slagteriet. --- Når jeg er færdig med min Remeebog, vil jeg lave guidet tur til mine gamle postruter. Mælkevejen, skal den hedde, fordi Mælkevejen er fuld af stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar