torsdag den 14. september 2017

hele ugen undtagen tirsdag har jeg min inkasso-kørsel. Mine "brødre" siger det er 3. gang, "du ikke var hjemme". Selvom de tydeligt kunne høre du sad og så sykkelløb.
Kommentarer
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard jeg ser sgu ikke noget cykleløb
Knud Steffen Nielsen
Knud Steffen Nielsen når jeg tænker efter, så tror jeg faktisk de mente det var Martin Henriksen DF. Ja sådan var det. Undskyld jeg brugte din tid.
· Svar ·
1
bare lige hurtigt: mht. din "inkassokørsel": dine "brødre" kan afhentes i "stuen" på "matriklen". senest i morgen fredag. de "har det fint".
4 Anders Rishøj, Henrik Borup Nielsen og 2 andr
· 4 timer
Fjern
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard det er fint. inviterede dine knejter indenfor på en kop te. vi leger tittebøh og rangle-rangle.
Administrer
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard hov. så var det ikke te alligevel, så var det eddikevand fra min morfars asier og løg. så er knejter sure, så græder de. så kommer "farlig mand" med kleenex, men var det kleenex eller var det gulvklud? der er meget sjov man kan have i et almindeligt hu...Se mere
Administrer
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard du behøver ikke betale noget for mine opdragelser og lektioner. det er så meget sjov og betaling i sig selv.
Administrer
Knud Steffen Nielsen
Knud Steffen Nielsen svarer senere, en flok unge ...åh det kildrer, Germaine...fire unge ...jessica, sæt dig bare roligt ned igen....syv dejlige .....Debbie, Åh Debbie, bliv ved eller jeg skriger....jeg må løbe...pyh...
Fjern
Lars Bo Nørgaard
Lars Bo Nørgaard hy-hyy, det lyder godt min knutteven.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar