tirsdag den 26. april 2016

Reception for Mycelium #1: Endnu en anstrengelse, afvigere, hvis I vil være frie. 29. apr. 17-19 på Musiksmag, Jægersborggade 43, 2200 Kbh NLimbo Library præsenterer et nyt tidsskrift fra den kollektive og ukendte afsender MYCELIUM, der arbejder med begreberne stipulativ sandhed og politisk poetik.

Første nummer indeholder teksten ”Endnu en anstrengelse, afvigere, hvis I vil være frie”, der omhandler perversionens patologi og revolutionære potentiale, røvhullets ontologi med mere:

”Det perverse potentiale består med andre ord i at modsige den herskende orden, nedbryde den, og skabe sig selv på ny ud af dette kaos. At støde universet ud af sin anus, i gevaldige eksplosioner, Big Bang, gigantiske prolapsende stjerner, der vender vrangen ud på tilværelsen og sender deres interstellare gasskyer ud i den ganske galakse, så det kan fortætte sig og danne nye solsystemer, galakser og verdener. I enden er ordet. Det betyder ingenting. Og vi må have kaos i os for at kunne føde en dansende stjerne”.


https://www.facebook.com/events/224943354562137/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar