søndag den 19. oktober 2014

Men så sad Mor dér på sin plasticstol, og nu var det alvor, nu skulle vi snakke business. 
Der var vand: Det skulle vi snakke om. 
Det var sådan at der var en tankdims i køkkenet som havde rent vand, vand som man kunne drikke uden at dø af det, og det var ok, hvis man tog en kande med ned i sin lejlighed, men den skulle tilbage, det var meget vigtigt at den kom tilbage, og Mor gentog det lige for os, fordi hun havde haft dårlige oplevelser med kander som ikke kom tilbage til køkkenet hurtigt nok, og så stod man der og manglede kander, så det var vigtigt at vi forstod hvor vigtigt det var med de kander. 
Vi forstod det, sagde vi, ja, det kunne vi godt forstå, det er jo ikke så godt, hvis man står og mangler kander. 
Nej. 
Så, altså, det var ok, hvis vi lånte en kande, men den skulle tilbage, det var vigtigt. 
Ja. 
Faktisk var det bedst, tilføjede hun, hvis vi slet ikke tog nogen kande med ned i lejligheden. Det var meget bedre, hvis vi bare drak vand i køkkenet, når vi skulle drikke vand. 
Ja, ok. 
Men, som Troels tilføjede, når man sidder og arbejder, kan det være forstyrrende, hvis man bliver tørstig, og i denne hede, og man så ikke har direkte adgang til vand, men skal gå hen til køkkenet, som alligevel ligger et stykke vej væk, det bryder koncentrationen. 
Det kunne hun godt se, kunne Mor, ja, der var en pointe dér, som hun ikke kunne toppe, OK, men så måtte vi altså også love at levere kanderne tilbage så hurtigt som muligt. 
Ellers ville hun se sig nødsaget til at inddrage dem. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar