lørdag den 26. juli 2014

Fjæsbogens Danseskole:

Kæreste Lasse. Tak for brillen.
Jeg så et lille egern i går uden for mit vindue. Tror, den var ude at samle æg.
Men nu bliver jeg desværre allerede nødt til at gå ud at barbere mig, da jeg hele tiden stikker cigaren forkert ind i ansigtshullerne. Lige nu sidder den, cigaren, i mit højre øre. Og kraftig røgudvikling umuliggør mit spil på banjoen. Fingrene rammer totalt skævt. Troede jeg spillede Sangen: "Ok, Nikkelajsen", så er det i stedet Kingos dejlige salme: Nu buldre skyen alt i øst.
Den har jeg aldrig ku spille før. Så nu tænder jeg alligevel en cigar mere til det andet øre. Så må røg være røg, kunsten er vigtigere.
Bedste hils
Nielsen.
  • Du, Anders Møller Gade og Henrik Borup Nielsen synes godt om dette.
  • Lars Bo Nørgaard Men sorry, Knud, brillen var en jeg havde tabt, og egernet er min kære lille Jensemand, som rydder op i din baghave, som jeg sagde han skulle. Du bemærkede ham måske slet ikke, han sad og lavede pruttelyde ovre i hjørnet hele tiden, mens jeg var på besøg. Bare stik ham et par på skrinet, hvis han ikke gør som han skal, han kan godt finde på at fjerne et par ting eller to, som ikke skulle have været fjernet, eller simpelthen glemme hvad det er han går og laver. - Ellers er jeg glad for at høre, at du er kommet i gang med banjoen igen, den har længe ligget og ventet, og gerne villet lære dig en melodi eller to. Det var ikke lige Kingo, den nævnte, sidst jeg havde den i røret, men så meget kan jo ske, når man pludselig er kommet i stemning. Cigaren synes jeg du skal sætte ind, hvor den hører til, og komme i gang med dansen. Alt meget rigtig godt, Lasse, du kender.
  • Knud Steffen Nielsen Jens fortalte, mig han vil være butler når han blir stor. Jeg ansatte ham på stedet. Høflig, beleven og sandhedskærlig og videbegærlig og fedladen.
  • Lars Bo Nørgaard Ak ja, nøjagtig som sin onkel Kaj, som man kender ham, pære og træ, lige lallegode og tungmulede på samme tid, begge to. Minder mig om dengang Kaj kom til mig, og bad om lov til at tætne mine afløbsrør, for han var så sulten.
  • Knud Steffen Nielsen ghka88s jd%fsa (Tilgiv mig mine små slagfejl. det skyldes ophidselse).
  • Lars Bo Nørgaard Jeg er helt rolig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar