søndag den 2. marts 2014

Fra: Gamle legender af mirakuløse episoder og guddommelig leg. Kapitel 14: Hjulet smidt på Indras hoved.

Under regeringstid af Ugrakumar , planeternes bevægelser ikke var i orden. Så regner mislykkedes. I alle de tre tamilske lander folk lidt fra hungersnød. De tre konger rapporteret dette hungersnød på Sage Agasthiyar . Han forklarede, hvorfor det ikke vil regne i tolv år : som Solen var forud for Mars og Venus bag det. De blev bedt om at møde Indra . Men hvordan man kan nå Indra ? De måtte udføre faste om mandagen og få velsignelser Lord Shiva . Han gav dem detaljerne for at udføre askese korrekt.De tre konger gik til den gyldne lotus tank ved Madurai, badet i det og tilbad Lord Somasundara og udførte askese . De tjente velsignelse af rejse gennem himlen. For at modtage dem Indra udarbejdet tre troner for dem. Chera og Chola hvilede på troner tildelte til dem, men Pandian sad på tronen af samme status til Indra , der følte ked af det. Indra begavet de to andre konger generøst . Han forsøgte at gøre Pandian føle fornærmet . Han tilbød Pandian en meget tung perle krans. Pandian bar det let uden nogen belastning . Overrasket over dette , Indra roste ham som " guirlande -bærende Pandian " . Ugrakumar tilbage til Madurai.

Ved Indras arrangement kun lander i Chera og Chola modtog regnskyl. Og delstaten Pandian blev frataget regnskyl. Mens jagt nær " Pothigai " Pandian oplevede de fire regn skyer ' Putkalavarthagam , Sangarittam , Dronam , Kalamugi ' pryder på podigai . Pandian fangede dem og fængslet dem .

På grund af dette, Pandian og Indra var i krig med hinanden. Pandian kastede hjulet Indras hoved, der ikke kunne kæmpe længere, han sendte et budskab om fred sige, hvis skyerne blev løsladt, ville han velsigne jorden med regnskyl. I første omgang Pandian ikke på ham, men den modtager en gidsel udgav han skyerne. Som lovet, Indra arrangeret for regn, tre gange om måneden. Og Landet fremgang.

(oversætteren vil gerne takke google translate for hjælp med oversættelsen) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar