torsdag den 27. december 2012

Knægten Jens Ole kommenterer den voksne mand Knud Steffens billede

sådan ser kattene slet ikke ud i københavn. de er mere smidige og har forlængst smidt geviret. det er fordi de jo her mest lever i menneskelejligheder, hvor de ville komme til at hænge fast i alle mulige møbler og gardiner. til gengæld er der så vokset en slags minigevirer ud på deres poter, som de bruger til at rive deres kattegrus pænt med. spændende at se hvordan naturen kan se forskellig ud på landet og i byen. tak for det.

2 kommentarer:

  1. har man hørt noget 1)om mutationer, 2)om hvordan dyr måske mister deres horn, 3)om angst blandt fisk og landdyr, 4)om savanner, der ikke fandtes og 5)så alligevel. I bogen om mutationer blandt 6)flora såvel som 7)fauna såvel som blandt 8)dyr, så mistede nogle dyr (svin)deres 9)pigge, da ja (netop) pindsvin fik deres, før var de 10)nøgenlevende med pletpels, men det blev så lige pludselig byttet rundt. Prøv lige at sætte dig ind i sagerne, før du spiller her-kommer-jeg-verdens-bedste-og klogeste-ekspert, der er klar til paneldebat med voksne folk. Det såkaldte løgneagtige "Ekspert"vælde skal ud af dette land. Slut

    SvarSlet
  2. jens ole ved tastrn her. hvoffor ble du så sur dengang for mange år siden, 4, knud, havde du lige blevt stukket af en vips. faktes kom jeg blot med en ærlig og redlig indlæg til debatten om hvordna dyr og mensker tilpasser sig hinanden og til gensides gævn. fx var der engang den grusom ulv med skarpslebne tænder og de gule øjen, pestøjen simpelhen. den er nu blevn til et godt og venlig dyr, fordi den indså sådan kun den ikke bliv ved med at være, så glubsk, nej, den måt bliv til en sjæfer som kunne passe på at ingen gik ind i fx bunkers eller anstalter. så får den fodder, så er den glad. måske kunne du lære noget af den. eller pudlen som har det flottest hår blandt hunene. kh jens ole.

    SvarSlet