søndag den 2. december 2012

Samtidig ude i det virkelige. Klip fra Fyens.dkBørn brød i gråd, da julemandens sæk løb tom, forældre blev rasende, julemanden ulykkelig
Faaborg: Julens indtog i Faaborg sluttede med nærmest hjerteskærende scener, da Julemanden løb tør for julegodter på Torvet i Faaborg fredag eftermiddag.

Nogle af de mange børn, der var mødt frem, brød i gråd, da det gik op for dem, at der alligevel ingen julepose vankede, og mange forældre blev rasende og skældte den stakkels julemanden skægget fuldt.

- Ingen er mere ked af det end jeg, det mest frygtelige en julemand kan komme ud for er dog at skuffe børnene, sagde julemanden.

Sidste år delte julemanden 400 godteposer ud på Torvet, i år var der forberedt 450 store poser, og for en sikkerheds skyld havde julemanden 50 gavekort med til godteposer i Brugsen, men det hele blev bogstaveligt revet væk, da der altså var langt over 500 børn samlet for at synge og tænde byens træ.

Den ulykkelige julemanden lover nu, at de børn, der gik forgæves til Torvet i Faaborg fredag eftermiddag, kan møde på Fynske Mediers redaktion i Kanneworffs Gård på mandag og få en godtepose.

- Det er det bedste, jeg kan gøre, beklagede Julemanden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar