onsdag den 31. oktober 2012

Jens Ole fortæller:


aftensmad med onkel kaj erik:

han hade sselv lavet det hele.  det er lang tid siden nu, i sommers det smagte meget ok når det nu v ar hamsel der havde lave det. jeg tog to persioner. og hjalp med opvasken. bageftr skujlle Onkel KAj Erik ned og hente sin hund og noget planter   til hans køkkenhave men han gad ikkke så jeg gik ned på det Skarpe HJørne til PEdro og hendtede WUller og posen med plantern  . Så var onkel faldt i søvn. og næste dag var Wuller død og han havde spist posen og det var for stærkt.. Så var det jeg  blev sendt hen til Emignoergaard Scentret for onkel gik helt ned. Og min Onkels tilsynsman Knud sagde at det var best jeg lod ONkel ha lidt fred indtil det gik bedr med ham.  Nu har jeg vært hos emignoergaaad læng og er snart  en rigtig rekruit, vi har stor planer med verdenshærdømmet,. mere om det snere.

1 kommentar:

  1. Du må undskylde at jeg sommetider kalder dig Jens Ole og andre gange Niels Ole. Det er fordi jeg kender det fineste menneske osse, der hedder Jens Ole, nej nu siger forkert, han hedder Niels Ole. Og han er næsten voksen. Når du bliver voksen håber jeg sådan at du ku blive som Jens,nej Niels Ole. Rigtig en nobel mand.
    Ja det var da noget værre noget med det mad og den skrækkelige pose. Wuller er nu kommet et andet godt sted hen, hvor der er katte at jage og masser af gode ben at tygge i. Så tænk ikke mere på det. Onkel Kaj er blevet meget bedre. Han kan selv tænde piben igen, men jeg må stadig selv bære de tomme ølflasker ud i kontaineren. Nå det var lige en lille hilsen fra mig k

    SvarSlet