onsdag den 18. juli 2012

El Rey laver soldansen!

el rey

 1. Hvis det er religiøst, hvilken religion taler vi om? Hvad koster det at blive medlem? Og hvor kan man sende penge til jer?
  SvarSlet
 2. El Rey siger: Religion er gamle mennesker. Dansen er både rejsen og gralen for alle aldre, alle kan være med simpelthen i fri bevægelighed. Sjælen er i musklerne som gnider mod hinanden. 495,- for DVD + plakat til de første 4 som køber med fodaftryk fra danceperformance i New York City Central Park af El Rey. Ingen afgifter. ALT er simpelthen betalt. Igen binding. Skriv din adresse og vi kommer og henter pengene. Dankort og andre kort virker ikke lige nu. Arbejder på luftpost. Kærlig hilsen El Rey - kongen af dansen ikke kun i Latinamerika.

3 kommentarer:

 1. Gif-animationen er i øvrigt baseret på et fotografi af min gode bror Niels Ole.

  SvarSlet
 2. Hvis det er religiøst, hvilken religion taler vi om? Hvad koster det at blive medlem? Og hvor kan man sende penge til jer?

  SvarSlet
 3. El Rey siger: Religion er gamle mennesker. Dansen er både rejsen og gralen for alle aldre, alle kan være med simpelthen i fri bevægelighed. Sjælen er i musklerne som gnider mod hinanden. 495,- for DVD + plakat til de første 4 som køber med fodaftryk fra danceperformance i New York City Central Park af El Rey. Ingen afgifter. ALT er simpelthen betalt. Igen binding. Skriv din adresse og vi kommer og henter pengene. Dankort og andre kort virker ikke lige nu. Arbejder på luftpost. Kærlig hilsen El Rey - kongen af dansen ikke kun i Latinamerika.

  SvarSlet