onsdag den 30. maj 2012

Måske var det ham, det gjorde det med isen. Det kunne ligne ham.
Thi; man tager farve af sine ugerninger.

10 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke om det er relevant omkring denne sag, Men i hvert fald ....altså Kaj og jeg har være til forfatterkomsammen i 3 dage sammen med en flok københavnere. Og jeg ville i den forbindelse vise Kaj det 5.Hald. Han troede det var noget i marineforeningen, så han stillede i matrostøj og en lille blæser. Han elsker musik og spektakel. Jeg lagde ham til sengs i Kapelannekset---lige efter desserten. Kommunen har taget over nu. Men jeg ved ikke. Det blir ikke ved dether. Pæne mennesker og kniv og gaffel og svineri på gulvtæppet. Der er for meget F-skoletænkning. Enderne hænger ikke sammen længere. Og det er sådan set jo godt nok.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det var godt, at du fik lagt Kaj i seng, inden forfatterne rigtig gik til skriften. Det er ikke noget for en god og ubesmittet mand, som Kaj, at se. Han kunne få idéer. Så ville han pludselig stille spørgsmålstegn ved alt; hvorfor skal bøffen ikke ligge på gulvet, hvorfor skal øllen ikke skvulpe i pianoet. Og gode spørgsmål er det. Men måske ikke lige noget for Kaj, som har kæmpet sådan så hårdt for at blive et ordentligt menneske med udsigt til at få lov at køre knallert igen, og, hvem ved, jeg kan godt se mig for ham med en lille uniform på, og løftet, men høflig pegefinger, hvis noget træder på græsset i parken eller smider om sig med ispapir, helt ligeglade med hvem det lige er der skal rydde op efter dem. "Din mor arbejder ikke her, ville han sige; det gør jeg", og så ville han lidt forfjamsket børste sine ellers så rene og pressefoldede bukser fri for støv som ikke er der, og han ville klukle og tænke tilbage på dengang han selv var en uopdragen lømmel og på kant med det hele (kan du huske dengang kan knaldede alle ruderne nede på rutebilstationen, fordi busserne ikke gik når det passede ham? Akke-ja, nu kan man jo grine af det.) - Men Knud: Det med kommunen forstår jeg slet ikke. Jeg vælger at gå ud fra at det var en skrivefejl. For du har da vel ikke givet op, Knud? Har du?

  SvarSlet
 3. JA og jow og ved ikke. Sæt selv kryds. Men det er nu ikke altid nemt. Som jeg vist har fortalt dig før:
  Så går man med cykelbukser og bliver hånet. Så farver man sit hår hen-af-rødt, så er det galt.
  Så får man lavet en stor tus på ryggen med Lyngby Boldklub og så rykker de ned.
  ps I avisen i går stod der, at én øl er farlig. Så købte jeg en kasse og delte med graveren. Men det er nok osse galt.

  pps Ruderne på rutebilstationen er stadig ikke blevet ordnet den dag i dag. Og jeg er ikke den der griner af det.
  Jeg vil ud at motionere lidt. Hej K

  SvarSlet
 4. jeg vidste slet ikke halvdelen af det du der skriver. tus, jow, men at lyngby er rykket ned - anede det ikke. og graveren drikker øl. så melder jeg mig ud af folkekirken i morgen, det er da godtnok ved at være gået helligdag i den, skal jeg lige love for. det blir ikke med mine skattekroner. så står han vel og strinter lige direkte ned i gravene. nu kan jeg mærke at jeg ved at gå amok. ja, det sker lige om lidt. så må det gå ud over naboens puddel denne gang. jeg gider simpelthen ikke gå ned rio bravo igen, selvom det til enhver tid er sjovere at slåsse med rockere. så må det blive pudlen, ja, så må krølli tage tæskene denne gang.

  SvarSlet
 5. jeg ka ikk gå uden for en dør, før gaden er tom. Alle køtere er lige så straks lukket ind. Og så går jeg ind til migselv igen. Så vrimler det med hunde, avekatte, kaniner og snothvalpe på gaden igen. Et inferno af spektakel. Så går jeg ud. Og så igen tom gade. Nu er det jo så ikke sådan, at jeg stiller med violin og nodestativ. Det er det ikke. Jeg har ingen af delene. Jeg har kun mit dress og håndvåben fra hjemmeværnskompagniet. Og jeg er ikke lige den der skifter det ud med sommerhabit for at gå ud og få lukket kæften på den imfame flok kvæg på vejen. Det er jo for f ikke Indien eller de varme lande, dether. Og jeg tror ikke de er blevet katolikker og budister og den slags, det er ikke derfor.

  SvarSlet
 6. jeg hader zoologisk have, hader det. og hader alle dem som tror at fordi de tror på noget eller nogen eller gris med vinger eller hva har vi ... fanden ska vi med alle de kravlenisser og muldvarper og hva har vi hva hedder det hva fanden hedder det
  kæft jeg er ligeglad.
  kæft kæft
  kæft
  og havet. få mig ikke i gang.
  sådan en gang pjask

  nå - nu rør krølli på sig
  så er det frem med stegepanden igen
  hvis du tar bajere med, så er der serveret om en time

  SvarSlet
 7. har først lige set det nu. Og vi har fanevagt i eftermiddag.

  SvarSlet
 8. PFJ har fået pletten af bukserne. Men han ringer selv om det.
  Det var ikke tartelet alligevel. Prøven er kommet. Han vil selv fortælle hvad det så var.

  SvarSlet
 9. han ringede ganske rigtigt, men lavede kun nogle, ja, jeg ved ikke, krybdyrslyde måske. jeg forsøgte at få samtalen i gang, men så kvækkede han igen og det lød som om han stod i en stor sal, og så var der noget tumult og gråd, og så blev forbindelsen afbrudt.

  jeg gider ikke have mere med det at gøre.

  SvarSlet
 10. Du må ikke blande fremmede magter ind i det her. Jeg gentager lige: Bland ikke fremmede magter ind. Jeg er ved anden fase. Det er kritisk. Flere forhold peger i hver sin retning, så mit hovedet kører fra side til side. Ser du tennis, spurgte Jens, min uddeler. Jeg lod ham være. Fokus var ikke dér. Og jeg SKAL i gang med tredjefasen senest i morgen. Og den fase holder jeg af. Så er det ned i laboratoriet og ikke bare tænke stort, men lissom osse handle stort. Vil prøve cyanidblandinger, koste hvad det koste må. Hvad er ét liv mod hele forskningens historie. Dér røg mine tanker lige 4000 år frem og tilbage, Nå, tilbage, frem, fokusér. Tænk stort. Det sidste er nok det folk mest forbinder mig med. Og jow og yes, de har da ret. Men hvorfor altis stikke det mig i skoene. Nå, af sted.

  SvarSlet